Boka tid för tandemhopp

................................................................................................................................................


Bokningsvillkor

Bokningsbara tider läggs ut allt eftersom våra instruktörer meddelar när de är tillgängliga. Störst efterfrågan har vi på lördagar kl 11 - 14. Vill man ha det lite lugnare rekommenderar vi fredagar eller söndagar. Vackrast tycker vi att det är på kvällarna, dvs fredagar.

För att boka en tid trycker du på knappen ovan, väljer en dag och därefter en tid, fyller i personuppgifterna och betalar. Tiden som du bokar är tiden då du skall vara på hoppfältet. Hela äventyret tar sedan cirka en och en halvtimma. Det händer dock att väder, trängsel i luftrummet m.m. ger oss viss försening.

Vädret bedöms på plats när det är dags att hoppa. Det får inte blåsa mer än 11 m/s och det måste finnas luckor mellan molnen. Sätter vädret stopp försöker vi ringa dig någon timma innan.

Drygt åtta av tio bokade hopp utförs på första försöket. Går det inte att utföra ditt hopp sker ingen återbetalning utan du får boka en ny tid. Du anger då värdekoden från bokningsbekräftelsen. Oftast finns det lediga tider redan efterföljande helg.

Bokade tider omfattas inte av distansköplagen och du har därför ingen ångervecka eller öppet köp. Däremot går det att boka om till en annan tid.

För ett hopp bokat idag är värdekoden giltig till 31 mars 2019 och kan förängas mot en avgift. Värdekodens giltighet avser bokningen av hoppet. Du måste alltså ha gjort bokningen senast den 31 mars, medan den bokade tiden kan ligga längre fram under säsongen.

Tänk på att värdekoden är en värdehandling och förvara den så att den inte kommer i orätta händer. Värdekoden återlöses inte mot kontanter.

 

Videofilmning och fotografering

Tandemhopp med fotograf

Låt våra duktiga fotografer föreviga ditt hopp så har du ett minne för livet och coolaste profilbilden!.
 
Priser
Tandemhopp 2 990 SEK
... med fotografering 3 980 SEK
... med filmning 4 080 SEK
... med foto och film 4 380 SEK
 
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Information om vad som är på gång inom hoppningen och unika erbjudanden.
 
Vill du hoppa på egen hand?
För det krävs fallskärmslicens och det får du genom att gå en kurs hos Fallskärmsklubben Cirrus Göteborg. Läs mer >>>
 


engelbertgroup_logo
Skydive Sweden AB (org.nr. 556671-3284), tel. 020-12 15 18, info@tandemhopp.se