Boka tid för tandemhopp

................................................................................................................................................
Säsongen 2017 är slut. Planeringen för 2018 är inte helt klar än men vi vet i alla fall att vi kommer att börja hoppa igen helgen 7-8 april och att vi kommer att släppa vårens tider i februari.

Under april - juni hoppar vi enbart under helgerna i Vårgårda. Undantaget är Kristi himmelfärd helgen då vi förhoppningsvis hoppar i Skövde. Efter midsommar blir det en eller två hoppveckor i Vårgårda följt av tre till fyra veckor i juli då vi hoppar i Strömstad. Därefter ytterligare en eller två hoppveckor i Vårgårda i början av augusti. Och från mitten av augusti återgår vi till att enbara hoppa på helgerna i Vårgårda.

Har du en värdekod som är giltig till 31 mars 2018 så gäller att du måste ha bokat en tid innan dess. Den bokade tiden kan sedan ligga längre fram i vår.

Vädret bedöms på plats när det är dags att hoppa. Det får inte blåsa mer än 11 m/s och det måste finnas luckor mellan molnen. Sätter vädret stopp försöker vi ringa dig någon timma innan. Drygt åtta av tio bokade hopp utförs på första försöket. Går det inte att utföra ditt hopp sker ingen återbetalning utan du får boka en ny tid. Du anger då värdekoden från bokningsbekräftelsen. Oftast finns det lediga tider redan efterföljande helg.

 

Videofilmning och fotografering

Tandemhopp med fotograf

Låt våra duktiga fotografer föreviga ditt hopp så har du ett minne för livet och coolaste profilbilden!.
 
Priser
Tandemhopp 2 990 SEK
... med fotografering 3 980 SEK
... med filmning 4 080 SEK
... med foto och film 4 380 SEK
 
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Information om vad som är på gång inom hoppningen och unika erbjudanden.
 
Vill du hoppa på egen hand?
För det krävs fallskärmslicens och det får du genom att gå en kurs hos Fallskärmsklubben Cirrus Göteborg. Läs mer >>>
 


engelbertgroup_logo
Skydive Sweden AB (org.nr. 556671-3284), tel. 020-12 15 18, info@tandemhopp.se