Ge bort ett tandemhopp

................................................................................................................................................
möhippa skydive sweden
Tandemhopp är mycket populära att ge bort till födelsedagar, bröllop, Alla Hjärtans Dag, studenten eller som julklapp. De brukar bli uppskattade presenter.

Presentkort är enklast
Enklast är att du köper ett presentkort och sedan låter mottagaren själv boka tid för hoppet. Presentkortet är bokningsbart till och med 31 mars 2019. Mot en avgift kan giltighetstiden förlängas.

Ingen ångerrätt och inget öppet köp
Köp av presentkort och biljetter omfattas inte av distansköplagen och du har därmed ingen ångerrätt. Vi tillämpar inte heller öppet köp. Om mottagaren inte vill hoppa så går det dock bra att låta någon annan använda presentkortet eftersom det inte är personligt. Vår erfarenhet är att de flesta väljer att hoppa - även om det ibland tar lite tid att samla mod.

Överraska med ett hopp
Tandemhopp är populära som överraskning på möhippor och svensexor. Det finns ett par saker som vi vill att ni tänker på när ni planerar överraskningen.

Väderberoende
Fallskärmshoppning är väderberoende. Det får blåsa högst 11 m/s och det måste synas blå himmel mellan molnen. Ett högt liggande molntäcke är inget hinder. Om vi ser att det inte går att hoppa så ringer vi er och meddelar det så fort vi vet. Eftersom vädret varierar kraftigt och kan vara väldigt lokalt så måste ofta bedömningen av om det går att hoppa eller inte göras på hoppfältet när det är dags att hoppa.

Vi genomför ungefär 80-90% av de hopp vi bokar men ni bör ha en plan B.
Om vädret ät dåligt den dagen ni har planerat kan ni låta den som skall överraskas hoppa en annan dag. Exempelvis att ni samlar ihop gänget en gång till efter bröllopet och har en trevlig dag.

En och en halv timma
Normalt tar ett tandemhopp en och en halv timma inklusive förberedelser och diplomutdelning. Även om vi alltid prioriterar tandemhoppningen så händer det tyvärr att vi får förseningar på grund av dåligt väder och trängsel i luftrummet. Ska ni vidare så bör ni därför ta med i beräkningen att det kan ta längre tid än beräknat.

Inget grupptryck
En överraskning skall vara en positiv upplevelse. Tyvärr får vi ibland passagerare som uppenbart inte vill hoppa men som ändå gör det för att inte framstå som fegisar inför kompisarna. Tänk till en gång extra kring hur överraskningen kommer att mottas.

Inga droger
Vi hoppar aldrig med påverkade passagerare och tillåter inte heller att någon på hoppfältet är påverkad.
 


 

Videofilmning och fotografering

Tandemhopp med fotograf

Låt våra duktiga fotografer föreviga ditt hopp så har du ett minne för livet och coolaste profilbilden!.
 
Priser
Tandemhopp 2 990 SEK
... med fotografering 3 980 SEK
... med filmning 4 080 SEK
... med foto och film 4 380 SEK
 
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Information om vad som är på gång inom hoppningen och unika erbjudanden.
 
Vill du hoppa på egen hand?
För det krävs fallskärmslicens och det får du genom att gå en kurs hos Fallskärmsklubben Cirrus Göteborg. Läs mer >>>
 


engelbertgroup_logo
Skydive Sweden AB (org.nr. 556671-3284), tel. 020-12 15 18, info@tandemhopp.se