Inför ditt tandemhopp

................................................................................................................................................
Här är lite information som är bra att veta inför ditt hopp.

Tid
Hur lång tid ett fallskärmshopp tar beror på flera olika saker: hur många som hoppar samma tid som dig, väder, när planet lyfter och landar och hur lång tid introduktionen tar. Räkna med att det tar 1,5 timme från ankomsttid tills att du står med diplomet i handen.

Väder
Om det inte går att hoppa så ringer vi dig och meddelar det någon timma innan du ska hoppa. Har du lång resväg kan du ringa oss innan du åker. Du når hoppfälten på 0322-62 18 88 (Vårgårda) respektive 0526-17 08 97 (Strömstad/Näsinge). Eftersom väder är lokalt och varierar så måste bedömning om ditt hopp går att genomföra ofta göras på hoppfältet. Det får blåsa högst 11 m/s och det måste synas blå himmel mellan molnen. Ett högt liggande molntäcke brukar oftast inte vara något hinder.

Checklista innan du åker hemifrån
 • Ta med bokningsbekräftelsen
  Den innehåller all information som du behöver och det är bra att ha den med om det skulle bli något problem med våra datorer. Du måste dock inte skriva ut den utan det räcker att ha den i mobilen.

 • Välj friluftskläder
  Välj kläder som om du skulle gå en dag i skog och mark. Har du ont av kyla är det klokt att ta med en extra tröja. På fötterna är det lämpligt med vanliga träningsskor eller liknande. Overall, handskar, hjälm och skyddsglasögon får du låna av oss. Använder du glasögon så har vi lite större skyddsglasögon för dig.

 • Kom i tid
  Den tid du är bokad är den tid vi vill att du skall vara på hoppfältet. Vi har bokade tider under hela dagen. Kommer du för sent hinner vi inte hoppa med dig innan det är dags för nästa person. Om du blir försenad så ring till hoppfältet. (se ovan)

 • Ta gärna med dina vänner
  Vänner och familj får gärna följa med och titta! På Vårgårda flygplats har vi både fika och mat till försäljning. Jättegott och till bra priser.
 • Ingen alkohol
  För din och andras säkerhet gäller nolltolerans för alkohol för alla som vistas på hoppfältet. Och det gäller även efter hoppet.


 


 

Priser
Tandemhopp
 
 
  lördag
 
3 490 SEK
  söndag
 
3 290 SEK
  vardag
 
2 990 SEK


Tillval
 
 
... med handkamera
 
+ 990 SEK
... med fotograf
 
+ 1 390 SEK
 


Skydive Sweden AB (org.nr. 556671-3284), tel. 020-12 15 18, info@tandemhopp.se