Ett presentkort fyllt med
glädje, äventyr och minnen!

Tandemhopp kan vara den perfekta presenten. Ett nervkittlande helt unikt äventyr som inte lämnar någon oberörd och som blir ihågkommet länge. Och du, upplevelser man delar blir större så köp ett hopp till dig själv också och hoppa tillsammans.

Köp presentkort genom att betala med swish till nr 123 188 52 43 och ange din e-postadress som meddelande. Leveransen hanteras just nu manuellt så det kan dröja en till två dagar innan presentkortet kommer med e-post. Presentkortet gäller på alla våra tre hoppfält; Vårgårda, Skövde och Strömstad.

Fotografering och/eller filmning rekommenderar vi starkt att man väljer till. Antingen kan du inkludera det i presentkortet eller så kan mottagaren själv lägga till det när hoppet bokas.

Giltighetstiden är 24 månader. Vid behov går det att förlänga ytterligare en säsong. Swisha 300 kr till nr 123 188 52 43 och ange värdekoden samt din e-postadress som meddelande. Förlängningen görs manuellt och vi meddelar dig när det är klart efter ett par dagar.

Observera dock att nästa säsong, 2020, kommer vi att höja priset de dagar då efterfrågan är som störst. För att boka in sig de dagarna får man betala mellanskillnaden. Det gäller främst lördagar.

Värdet sitter i koden. Värdekoden på presentkortet måste anges både vid bokningen och när hoppet skall genomföras. Förvara värdekoden så att den inte kommer i orätta händer. En missbrukad värdekod ersätts inte. Vid eventuell förlust kan koden dock spärras och ändras.

Inget öppet köp. Distansköplagen omfattar inte köp av presentkort och du har därför ingen ångervecka eller öppet köp.


 

Priser
Tandemhopp
 
2 990 SEK
Tandemhopp med handkamera
 
3 980 SEK
Tandemhopp med fotografering
 
3 980 SEK
Tandemhopp med videofilm
 
4 080 SEK
Tandemhopp med videofilm och fotografering
 
4 380 SEK
 


Skydive Sweden AB (org.nr. 556671-3284), tel. 020-12 15 18, info@tandemhopp.se