Ett presentkort fyllt med
glädje, äventyr och minnen!

Tandemhopp kan vara den perfekta presenten. Ett nervkittlande helt unikt äventyr som inte lämnar någon oberörd och som blir ihågkommet länge. Och du, upplevelser man delar blir större så köp ett hopp till dig själv också och hoppa tillsammans.

Köp presentkort genom att betala till Swish nr 123 188 52 43 och ange din e-postadress som meddelande. Du kan även betala till bankgiro 5307-2161. Leveransen hanteras manuellt så det kan dröja en till två dagar innan presentkortet kommer med e-post. Presentkortet gäller på alla våra tre hoppfält; Vårgårda, Skövde och Strömstad.

Fotografering och/eller filmning rekommenderar vi starkt att man väljer till. Antingen kan du inkludera det i presentkortet eller så kan mottagaren själv lägga till det när hoppet bokas.

Observera att nästa säsong, 2021, kommer vi att höja priset de dagar då efterfrågan är som störst. Det gäller främst lördagar. För att boka in sig de dagarna får man betala mellanskillnaden.

Har du fått ett presentkort som du inte hunnit utnyttja så kan du förlänga giltighetstiden 12 månader genom att swisha 300 kr till nr 123 188 52 43 och ange värdekoden samt din e-postadress som meddelande. Förlängningen görs manuellt och vi meddelar dig när det är klart efter ett par dagar.

Köpvillkor
  • Presentkortet är giltigt till och med 31 mars 2023.
  • Presentkortet är inte personligt utan kan användas av vem som helst.
  • Presentkortet har en värdekod som måste anges både vid bokningen och när hoppet skall genomföras. Förvara koden så att den inte kommer i orätta händer.
  • Förlorade presentkort ersätts inte. Vid eventuell förlust kan värdekoden dock spärras och ändras.
  • Köp av presentkort omfattas inte av distansköplagen och du har därför ingen ångervecka eller öppet köp.
  • Presentkort återlöses inte mot kontanter.

 

Priser
Tandemhopp
 
2 990 SEK
Tandemhopp med handkamera
 
3 980 SEK
Tandemhopp med fotografering
 
3 980 SEK
Tandemhopp med videofilm
 
4 080 SEK
Tandemhopp med videofilm och fotografering
 
4 380 SEK
 


Skydive Sweden AB (org.nr. 556671-3284), tel. 020-12 15 18, info@tandemhopp.se